Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

TIEDOKSI! 

 Tällä sivulla esitellyt matkailuhankkeet ovat päättyneet eikä tätä sivua enää päivitetä. Pyydämme huomioimaan, ettei sivun tiedot välttämättä ole ajantasalla. Suosittelemme tutustumaan oheisien linkkien takaa löytyviin sivustoihin.


 

ANNA PALAUTETTA TYÖPAJASTA TÄSSÄ!

Kuvankäsittelytyöpaja

Tarvitsetko kuvia kotisivuille, esitteisiin ja someen? Osaatko rajata, säätää värejä ja kokoa? Tiedätkö mitä on kuvan fyysinen koko, tiedostokoko ja tulostuskoko, kuvan pistetiheys, jpg, GIF, png ja RAW, mitä tarkoitaa cropping? Millainen kuvankäsittelyohjelma olisi tarpeen? Tiedätkö mitä kuvia saat käyttää ja mitä et - ja mistä niitä ilmaisia kuvia oikein löytääkään? 

Käytännönläheistä kuvankäsittelyoppia ke 14.12. klo 16-19 Äänekosken kaupungintalon huoneessa 116, Hallintokatu 4, Äänekoski.

Työpaja on tarkoitettu erityisesti niille äänekoskelaisille, rautalampilaisille ja konnevetisille yrittäjille ja yhdistystoimijoille, jotka ylläpitävät (tai joiden kenties pitäisi ylläpitää) yrityksensä/yhdistyksensä nettisivuja, Facebook-sivuja, Instagrammia yms. 

Ilmoittaudu Outi Raatikaiselle outi.raatikainen @ aanekoski.fi. Ota oma läppäri ja omia kuvia mukaan! 

Illan tarjoavat Co-Create Keski-Suomi ja Äänekosken maaseutumatkailun kehittämishanke, mukana myös Kiehtova maisema -hanke. Työpaja on ilmainen.

 

Lisätietoa: https://www.facebook.com/events/351160388598106/

Materiaalit

 

Koulutusmateriaalit löytyy tästä.

Kouluttaja Niko Napun blogikirjoitus tapahtumasta löytyy tästä.