Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

TIEDOKSI! 

 Tällä sivulla esitellyt matkailuhankkeet ovat päättyneet eikä tätä sivua enää päivitetä. Pyydämme huomioimaan, ettei sivun tiedot välttämättä ole ajantasalla. Suosittelemme tutustumaan oheisien linkkien takaa löytyviin sivustoihin.


 

Laatutonni -valmennus

 Kiehtova maisema -hanke järjestää Etelä-Konneveden matkailuyrityksille Latutonni -sertifiointivalmennuksen neljän päivän valmennuksena. Pidetään kaksi kahden päivän koulutusjaksoa syys-lokakuussa. Hinta on 150€ / yritys ja he, jotka ovat asian selvittäneet ennen, varmasti tietävät, että se on vain pieni osa valmennuksen kokonaishinnasta. Valmennus toteutetaan, jos ilmoittautuneita on ainakin 4. Osallistuvien yritysten enimmäismäärä on kuitenkin 8. 

 

Koulutusten ajankohdat ja toteutuspaikat: 25-26.9. Rautalammin kunnantalo, lautakuntien huone (Kuopiontie 11, 77700 Rautalampi) ja 9-10.10.2018 Loma- ja kurssikeskus Törmälä, kokoushuone (Konnekoskentie 552, 77700 Rautalampi)

Ilmoittautuminen: https://www.webropolsurveys.com/S/B0DDA78735E658BB.par 27.7.2018 mennessä

Hinta: 150€ / yritys; osallistuvasta yrityksestä voi osallistua max 2 henkilöä

Kahvitarjoilu. Omakustanteinen lounas.

 

 

 

 

 

 

Mikä ihmeen Laatutonni?

Laatutonni on Perho Liiketalousopisto Oy:n omistama ja yksinoikeudella operoima, matkailu- ja palvelualoille tarkoitettu, laadun kehittämiseen ja jatkuvaan parantamiseen valmentava kokonaisuus. Laatutonni perustuu kansainvälisiin laatupalkintokriteeristöihin. Perho LTO on toteuttanut Laatutonnivalmennuksia vuodesta 2001 ja valmennuksiin on osallistunut tähän mennessä yli 1100 toimijaa. Visit Finland tekee Perho LTO:n kanssa tiiviisti yhteistyötä Laatutonnin edelleen kehittämisessä ja eteenpäin viemisessä mm. ohjausryhmätyöskentelyn muodossa. Laatutonni-statuksen saa suoritettuaan kolmen tai neljän päivän valmennuksen, osoitettuaan asiakaspalautejärjestelmän olemassa olon ja sen hyödyntämisen toimintansa kehittämiseen sekä esiteltyään laatukäsikirjan ensimmäisen version. Statuksen saatuaan yritys voi hyödyntää diplomia ja logoja mainonnassaan ja markkinoinnissaan sekä todentamaan tehty laatutyö niin asiakkaille ja yhteistyökumppaneille kuin alihankkijoillekin.

 

Valmennuksen kuvaus ja sisältö tästä.

Kuvia valmennuksesta