Lakeland brändi esittelyssä -infotilaisuus

 

ANNA PALAUTETTA!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Suomen valtakunnallinen matkailumarkkinoija Visit Finland panostaa yhä enemmän Lakeland brändin rakentamiseen ja vahvistamiseen. Vuoden 2017 lopussa ja 2018 alussa on käynnistynyt alueellisia hankkeita, jotka edistävät Järvi-Suomen tunnettuutta ja matkailua kansainvälisesti. Keski-Suomi kuuluu Western Lakelandiin Tampereen ja Lahden alueiden kanssa. Pohjois-Savo kuuluu taas Eastern Lakelandiin, jossa mukana ovat myös Etelä-Savo, Pohjois- ja Etelä-Karjala. Etelä-Konnevesi kuuluu molempiin, joka antaa alueen matkailuyrityksille vielä parempia mahdollisuuksia olla mukana ja näkyvillä. 

 

28. maaliskuuta klo 17-19 Konnevesisalissa (Konneveden kunnantalo, Kauppatie 25, 44300 Konnevesi) pidetään infotilaisuus Lakeland brändistä ja osallistumismahdollisuuksista. Keski-Suomen hankkeen esittää Päivi Heikkala ja Pohjois-Savon hankkeen Petra Laakso. Lisäksi on varattu runsaasti keskusteluaikaa.

 

Tilaisuus on kaikille kiinnostuneille avoin ja maksuton. Kahvitarjoilua varten ilmoittautumiset 26.3. klo 12 mennessä säkhöisesti: goo.gl/CFSdix