Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

TIEDOKSI! 

 Tällä sivulla esitellyt matkailuhankkeet ovat päättyneet eikä tätä sivua enää päivitetä. Pyydämme huomioimaan, ettei sivun tiedot välttämättä ole ajantasalla. Suosittelemme tutustumaan oheisien linkkien takaa löytyviin sivustoihin.


 

Lakeland brändi esittelyssä -infotilaisuus

 

ANNA PALAUTETTA!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Suomen valtakunnallinen matkailumarkkinoija Visit Finland panostaa yhä enemmän Lakeland brändin rakentamiseen ja vahvistamiseen. Vuoden 2017 lopussa ja 2018 alussa on käynnistynyt alueellisia hankkeita, jotka edistävät Järvi-Suomen tunnettuutta ja matkailua kansainvälisesti. Keski-Suomi kuuluu Western Lakelandiin Tampereen ja Lahden alueiden kanssa. Pohjois-Savo kuuluu taas Eastern Lakelandiin, jossa mukana ovat myös Etelä-Savo, Pohjois- ja Etelä-Karjala. Etelä-Konnevesi kuuluu molempiin, joka antaa alueen matkailuyrityksille vielä parempia mahdollisuuksia olla mukana ja näkyvillä. 

 

28. maaliskuuta klo 17-19 Konnevesisalissa (Konneveden kunnantalo, Kauppatie 25, 44300 Konnevesi) pidetään infotilaisuus Lakeland brändistä ja osallistumismahdollisuuksista. Keski-Suomen hankkeen esittää Päivi Heikkala ja Pohjois-Savon hankkeen Petra Laakso. Lisäksi on varattu runsaasti keskusteluaikaa.

 

Tilaisuus on kaikille kiinnostuneille avoin ja maksuton. Kahvitarjoilua varten ilmoittautumiset 26.3. klo 12 mennessä säkhöisesti: goo.gl/CFSdix