Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

TIEDOKSI! 

 Tällä sivulla esitellyt matkailuhankkeet ovat päättyneet eikä tätä sivua enää päivitetä. Pyydämme huomioimaan, ettei sivun tiedot välttämättä ole ajantasalla. Suosittelemme tutustumaan oheisien linkkien takaa löytyviin sivustoihin.


 

Ruokaelämyksiä -hanke

 

Ruokaelämyksiä - hankkeen tavoitteena on kehittää Etelä-Konneveden matkailualueella toimivien yritysten ruokapalveluja elämyksellisiksi ruokamatkailutuotteiksi, joissa yhdistyvät laadukkaat lähi- ja luomuraaka-aineet, luonnontuotteet sekä alueen rikas historia ja kulttuuriperinne. Tavoitteena on myös parantaa yritysten valmiuksia vastaanottaa kansainvälisiä matkailijoita. Hankkeen aikana ruokapalveluja tarjoavien yrittäjien ja yritysten henkilöstön osaaminen lisääntyy ja yritysten välinen yhteistyö tiivistyy. Yhteistyön tiivistymisen tuloksena syntyy uusia palvelupaketteja alueen matkailijoille.

Ruokaelämyksiä - hankkeen toimenpiteinä järjestetään osallistuville yrityksille koulutuksia villiyrttien käytöstä, riista- ja eräruoan valmistuksesta sekä ruoan tuotteistamisesta. Yrittäjien välistä yhteistyötä kehitetään luomalla ja testaamalla yhtenäisiä elämyksellisiä palvelukokonaisuuksia, joissa on mukana ruoka-, ohjelma- ja majoituspalveluja sekä tarvittaessa myös kuljetuspalveluja. Hankkeessa tehdään myös yrityskohtaisia toimenpiteitä, kuten uusien menukokonaisuuksien suunnittelua, ruokakuvausta, kielikäännöksiä nettisivuille sekä esitteiden suunnittelua.

Ruokaelämyksiä – hanke on yritysryhmän kehittämishanke, joka toteutetaan vuoden 2017 aikana. Hankkeen hallinnoijana on Rautalammin kunta ja rahoittajina Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma/Pohjois-Savon ELY-keskus (75 %) sekä osallistuvat yritykset (25 %). Hankkeessa ovat mukana seuraavat yritykset:

-        Hinkkalan Lomamökit, Konnevesi

-        Eräruokapalvelu Ilonen Hauki, Konnevesi

-        Pappilan Hätävara/Ranta Hätävara, Konnevesi

-        Ravintola Hetki, Rautalampi

-        Törmälän Loma- ja kurssikeskus, Rautalampi

YHTEYSTIEDOT

Projektikoordinaattori Heli Tossavainen

Puhelin: 0400 424 255
Sähköposti: heli.tossavainen@rautalampi.fi